Wie ben ik?

Mijn eerste blog en dan ook nog meteen over mezelf. Spannend!

In deze blog wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen en iets vertellen over wat ik doe en vooral waarom.

Mijn naam is Claire Mols, ik woon samen met mijn 2 schatten van kinderen in het mooie dorpje Thorn. Na mijn studie psychologie had ik niet echt een richting die ik graag op wou. Het heeft enkele jaren, heel wat richtingen en tranen gekost totdat ik in 2018 eindelijk wist wat ik wou. In mijn zoektocht naar mezelf ben ik terecht gekomen in het prachtige gezondheidscentrum Staatsie Vivere. Hier hing zo’n goede en fijne energie dat ik zeker wist dat dat mijn plek was. Mijn plek had ik gevonden, nu nog een invulling aan deze plek.

In 2018 kwam ik in aanraking met hypnose en alles viel op zijn plek. Mijn goede voornemen voor 2019 was dat ook om de beste hypnosetherapeut van de hele omgeving te worden. Niet alleen omdat ik mensen wil helpen maar omdat ik ook echt in de kracht van hypnose geloof, het is zo mooi om te zien en te ervaren wat hypnose met je kan doen. Vanwege mijn persoonlijke zoektocht heb ik kennis mogen maken met verschillende manieren van werken. Het werken met energie heeft mijzelf heel veel geholpen en ik ben dan ook heel blij dat ik deze tool wanneer nodig kan inbouwen in mijn sessies. Ik ben iemand die echt vanuit zijn gevoel werkt waardoor mensen zicht snel bij mij op hun gemak en begrepen voelen.

Daarnaast heb ik ervoor gekozen om als aanvullende therapie EMDR te gaan doen. Werken met kinderen heeft mij altijd getrokken dus de keuze voor EMDR bij kinderen en volwassenen met een trauma uit de kindertijd voelde voor mij als een warme jas. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit werk mag doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *