Wie ben ik

Mijn naam is Claire Mols en ik ben moeder van 2 geweldige kinderen. Ik heb altijd een interesse gehad in het gedrag van mensen wat heeft geleid tot mijn studie psychologie. Na haar studie ben ik in de juridische wereld terecht gekomen. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het begrip bijzonder curator. Voor mij was dit de perfecte combinatie tussen psychologie en rechten. In mijn werk als bijzonder curator kwam ik veel kinderen met uiteenlopende trauma’s tegen. Ik heb altijd de  drang gevoeld om deze kinderen nog beter te helpen als dat ik al kon. Om dit mogelijk te maken heb ik een opleiding EMDR therapeut om me te kunnen specialiseren in de traumaverwerking. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende complementaire disciplines om de EMDR therapie te ondersteunen. Vaak zal er dan ook een combinatie worden gemaakt van EMDR therapie met een ondersteunende vorm in het behandeltraject.

Ook heb ik ervaring in de energetische therapie waardoor ik een hele mooie combinatie kan maken die geheel op de behoefte van de persoon afgesteld is.  Ik vindt het belangrijk een combinatie te maken tussen de regulieren en de complementaire zorg.

Ik blijf altijd in ontwikkeling en zal me verder blijven specialiseren en ontwikkelen op het gebied van traumaverwerking.